Activitatea predominanta a societatii este prelucrarea
si conservarea legumelor si fructelor.

Despre Encon

Denumirea agentului economic : S.C. F. ENCULESCU COM SRL
Forma juridica : societate cu raspundere limitata
Adresa :
 • sediu : Dobroesti, strada Melodiei, 17, judetul Ilfov
 • sucursala : Turnu-Magurele, soseaua Alexandriei, 4, Teleorman
Inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J23/1020/2003, cod fiscal RO 478600
Unic asociat : Enculescu Florin Nelu
Scurt istoric : societatea s-a infiintat in anul 1991, cu activitate de productie in domeniul produselor alimentare, predominand panificatie si patiserie, in Bucuresti. Ulterior s-a deschis o fabrica de prelucrare o conservelor din legume si fructe in localitatea Turnu-Magurele.
Principalul obiect de activitate desfasurat efectiv : productia de conserve din legume si fructe.
Managementul societatii :
 • Administrator unic: ENCULESCU FLORIN NELU
 • Manager general: ENCULESCU SILVIU IULIAN
 • Director Economic: OANĂ IULIANA
 • Director comercial:
  • RADU SILVIA ELENA
  • SURCEL ANA MARIA
 • Director vanzari: MAFTEI DANIELA
 • Reprezentant sucursala: SATRAN CARMEN SONIA

F. Enculescu com srl este una din cele mai moderne fabrici de conserve din legume si fructe din Romania, fiind amenajata( utilata ) dupa standardele Uniunii Europene. Fabrica noastra produce peste 50 de sortimente sub brandul ENCON dintre care amintim compoturile, dulceturile, gemurile, pasta de tomate, muraturile, conservele din legume, sosurile.

Activitatea

Scurta descriere a afacerii : activitatea predominanta a societatii este prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor
Data demararii activitatii : din anul 1991 societatea a demarat cu activitatea de productie in domeniul alimentar. In anul 2000, beneficiind de experienta acumulata si dispunand de capitaluri proprii pantru investiti, societatea a inceput prelucrarea si conservarea legumelor si fructelor sub marca proprie ENCON, cu orientarea exclusiv catre produsele finite de calitate superioara, competitive cu produsele din plan intern si international, naturale, fara conservanti sau alte adaosuri de substante chimice, coloranti sau aditivi.
Principalii clienti: diverse firme din toata tara care practica comertul cu amanuntul sau cu ridicata.
Politica societatii noastre este de a realiza profit din volumul mare de produse vandute, nu din adios mare peste pretul de productie. Datorita acestei politicii, preturile sunt relativ mici, iar raportul calitate/ pret este net superior pietei actuale.